29 Temmuz 2013 08:26

İtalya’da otobüs kazası: 37 ölü, 11 yaralı

İtalya’nın güneyinde bir tur otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu en az 37 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 11 kişi de yaralandı.Kaza, Napoli kentinin Avellino kasabası yakınlarında, A116 otobanı üzerinde meydana geldi. Otobüsün bir geziden döndüğü, yoğun trafikle karşılaşmasının ardından sü

İtalya’da otobüs kazası: 37 ölü, 11 yaralı
Paylaş

İtalya’nın güneyinde bir tur otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu en az 37 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 11 kişi de yaralandı.

Kaza, Napoli kentinin Avellino kasabası yakınlarında, A116 otobanı üzerinde meydana geldi. Otobüsün bir geziden döndüğü, yoğun trafikle karşılaşmasının ardından sürücünün henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve çok sayıda araca çarptıktan sonra 30 metre yükseklikten ağaçlık alana yuvarlandığı bildirildi.

Kurtarma ekipleri, saatler süren çalışmalarının ardından sürücünün de aralarında bulunduğu 37 cesede ulaştı. 11 yaralının 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Görgü tanıkları, otobüsün normal bir süratle ilerlerken aniden yön değiştirerek araçlara çarpmaya başladığını, kazadan önce patlayan bir lastiğe ait olabilecek bir ses duyduklarını ifade etti. Kurtarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ediyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Cemaatten sendikaya tahammülsüzlük

SONRAKİ HABER

Kıbrıs'ta sandıktan 'koalisyon' çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...