27 Temmuz 2013 16:55

Bosingwa Malouda ile Trabzon’da

TRABZONSPOR’un prensip anlaşmasına vardığı Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa, bordo-mavili ekibin daha önce anlaştığı Florent Malouda ile Trabzon’a geldi.Bosingwa ve Malouda’yı, havalimanı çıkışında bir grup taraftar karşıladı. Bordo-mavili taraftarlar, meşaleler yakarak özellikle yeni transfer Bosingwa lehine tezahüratlar

Bosingwa Malouda ile Trabzon’da
Paylaş

Bosingwa ve Malouda’yı, havalimanı çıkışında bir grup taraftar karşıladı. Bordo-mavili taraftarlar, meşaleler yakarak özellikle yeni transfer Bosingwa lehine tezahüratlar yaparken, futbolcular da el sallayarak taraftarları selamladı. Malouda’da ayrıca, Trabzonspor amblemini kazıttığı saçlarını taraftarlara gösterdi. Malouda ile daha önce 2 yıllığına anlaşma sağlayan Trabzonspor yönetimi, Bosingwa’nın sözleşmenin detayları ile ilgili son bir görüşme daha yapacak. Deneyimli savunma oyuncu sağlık kontrolünden geçirilecek.

Trabzonspor yönetiminin, kesin anlaşmanın sağlanmasının ardından da Malouda ve Bosingwa için taraftarların da katılacağı görkemli bir imza töreni düzenleyecek.

Kadrosundaki 11 yabancı bulunması nedeniyle Florent Malouda’ya henüz resmi sözleşme imzalattıramayan Trabzonspor yönetim, Malouda ve Bosingwa ile resmi sözleşme imzalayabilmesi için kadrosundaki yabancılardan en az 2 futbolcu ile yollarını ayırması gerekiyor. Trabzonspor yönetimi, bu nedenle Cech’in ardından Davraz kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Marek Sapara’nın sözleşmesini feshetmek için yaptığı görüşmelerden ise henüz istediği sonucu alamadı. Malouda’nın ismini Dinamo Minsk ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki listeye yazdırmak isteyen bordo-mavililer, yabancı kontenjanını boşaltmak için Medical Park Antalyaspor’un Celustka’yı kiralama teklifini değerlendirmeye aldı.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kütükteki hazine 'kayın mantarı'

SONRAKİ HABER

Milan Baros: Her maçta gol atmak istiyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...