17 Mayıs 2011 11:30

Kılıçdaroğlu Karadeniz turunda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kendisini karşılayanlarla sohbet etti. Önceki gün özel uçakla Trabzon’a giden CHP Lideri, partisince Ordu ve Giresun’da düzenlenecek mitinglere katılmak üzere genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Volkan Canalioğlu ve diğer par

Kılıçdaroğlu Karadeniz turunda
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kendisini karşılayanlarla sohbet etti. 

Önceki gün özel uçakla Trabzon’a giden CHP Lideri, partisince Ordu ve Giresun’da düzenlenecek mitinglere katılmak üzere genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Volkan Canalioğlu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte kentten ayrıldı. Geceyi geçirdiği otelden parti otobüsüyle ayrılışı sırasında vatandaşlar Kılıçdaroğlu’na sevgi gösterisinde bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Parti otobüsünden vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, Akçaabat ilçesine bağlı Darıca beldesinde ‘Başbakan Kemal’’ sloganları atan bir grup tarafından karşılandı. Otobüsten inen Kılıçdaroğlu’na Trabzonspor atkısı hediye edildi. CHP Lideri ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet etti ve kendilerine ikram edilen çayı içti. Sohbet sırasında Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşan bir kız öğrenci, üniversitede ekonomik nedenlerle yaşadığı sorunları anlattı.

Bir süre yaşlılarla sohbet eden, çocukları seven Kılıçdaroğlu, Ordu’daki mitinge katılmak üzere parti otobüsüyle yola devam etti. (TRABZON)

ÖNCEKİ HABER

CHP, Diyarbakır'daki seçim bürosunu güvenlik sebebiyle kapatmış

SONRAKİ HABER

Başbakan Erdoğan ismini markalaştırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...