27 Temmuz 2013 16:14

Toprak altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir işhanı inşaatında meydana gelen göçük soncu 2 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi de yaralandı.Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir işhanı inşaatında işçilerin çalıştığı esnada göçük meydana geldi. İsnat duvarı için kalıp çakan

Toprak altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi
Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir işhanı inşaatında meydana gelen göçük soncu 2 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi de yaralandı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir işhanı inşaatında işçilerin çalıştığı esnada göçük meydana geldi. İsnat duvarı için kalıp çakan işçilerden 3'ü bir anda üzerlerine kayan tonlarca toprağın altında kaldı. Toprak altında kalan işçilerden Mehmet Karasu (30) ile Kenan Toy (32) hayatını kaybetti. Toprak altından arkadaşlarının yardımıyla çıkartılan 46 yaşındaki Halil Doğan ise, götürüldüğü Nevşehir Devlet Hastanesi'nde hemen tedavi altına alındı. Halil Doğan'ın kalbinin durduğu, ancak doktorların çabasıyla yeniden yaşama döndürülmesine rağmen, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yaşanan kaza sonrası olay yerine sevk edilen Ulusal Medikal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerinin çalışmaları sonucunda toprak altından çıkarılan 2 işçinin cenazeleri de morga kaldırıldı. (Nevşehir/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Tecavüz zanlısı tutuklandı

SONRAKİ HABER

Şebeke suyunda fazla alüminyum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...