17 Mayıs 2011 10:30

2 gün önce kaybolan küçük Fatma’nın cesedi bulundu

GAZİANTEP’te, pazar günü kaybolan ve ailesi tarafından şehrin her tarafında didik didik aranan 5 yaşındaki Fatma, dün gece evlerinin karşı sokağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu.Aydınlar Mahallesinde geçen hafta pazar günü düzenlenen düğün töreninde arkadaşları ile oynayan Fatma Demir (5) a

2 gün önce kaybolan küçük Fatma’nın cesedi bulundu
Paylaş

GAZİANTEP’te, pazar günü kaybolan ve ailesi tarafından şehrin her tarafında didik didik aranan 5 yaşındaki Fatma, dün gece evlerinin karşı sokağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Aydınlar Mahallesinde geçen hafta pazar günü düzenlenen düğün töreninde arkadaşları ile oynayan Fatma Demir (5) adlı çocuk ortadan kayboldu. Simit fırınında işçi olarak çalışan baba Zekeriya Demir (32) ve annesi Fatma Demir (29) kızlarının kaybolması üzerine polise haber verdikten sonra bastırdıkları broşürleri de şehrin değişik bölgelerine asarak vatandaşlardan yardım istedi.

Ancak, küçük Fatma, gece geç saatlerde evlerinin karşı sokağının içerisinde öldürülmüş olarak bulundu. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen Fatma Demir’in cesedini gören ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Küçük Fatma’nın otopsi yapılmak morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (GAZİANTEP)

ÖNCEKİ HABER

Vicdan engelliler!

SONRAKİ HABER

Gediz EDAŞ’tan tehlikeli uygulama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...