25 Temmuz 2013 16:59

İmralı'ya gidişe 'gemi bozuk' engeli!

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarının müvekkilleriyle görüşebilmek için yaptığı başvuru "gemi bozuk" gerekçesiyle yine reddedildi.PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca, Cengiz Yürekli ve Mazlum Dinç'in müvekkilleri ile yarın İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'

İmralı'ya gidişe 'gemi bozuk' engeli!
Paylaş

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatlarının müvekkilleriyle görüşebilmek için yaptığı başvuru "gemi bozuk" gerekçesiyle yine reddedildi.

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca, Cengiz Yürekli ve Mazlum Dinç'in müvekkilleri ile yarın İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde görüşebilmek için Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı başvuruya, yine olumsuz yanıt verildi. Avukatlara "gemi bozuk" gerekçesiyle görüşün gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

PKK Lideri Öcalan'ın avukatlarının 27 Temmuz 2011 tarihinden bu yana müvekkilleri ile görüşmek için yaptığı başvurular, "gemi bozuk", "hava muhalefeti", "gemi onarımda" ve "gemi onarımdan döndü, ancak geminin Liman Başkanlığı'ndan alınması gereken evrakları eksik olduğu için faaliyet yapamıyor" veya "resmi tatil" gibi gerekçelerle engelleniyor. (İstanbul/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

'Başbakan'a beddua' gözaltısı

SONRAKİ HABER

Adliye önünde silahlı saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...