24 Temmuz 2013 15:48

Kartal'ın kamp günlüğü

Bu yıl 11.’si düzenlenecek 2013 Gençlik Yaz Kampı’na sayılı günler kala Kartal gençliği olarak yine standımızdayız. Hem geçen senelerin hazırlık çalışmalarının vermiş olduğu deneyim hem de ‘Gezi ruhunun’ vermiş olduğu heyecanla beraber hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Günler ve meydanlar artık o kadar renk

Kartal'ın kamp günlüğü
Paylaş
Müslime Karabatak

‘ANNE’ ÇARŞAFI!

Kamplarda olduğu gibi kamp çalışmalarında da hem üretiyoruz hem eğleniyoruz hem de paylaşıyoruz. Evden ‘anne’ çarşafı getirip üzerine, ‘Gezi Ağacı’nı da resmettiğimiz ‘Çapulcular Kampa Gidiyor’ pankartı hazırladık rengârenk. Standlarımızda kullandığımız pankartımız halkın ilgisini çekiyor. Neler yaptığımıza, nasıl bir kamp olduğuna dair soru soranlar oluyor hemen. Bildirilerimizi dağıtarak, diyaloglar kurarak insanlara anlatıyoruz kampımızı.

Kampa daha da yaklaştıkça standımıza ‘Gezi ve Kampımız’ temalı ufak bir fotoğraf sergisi ve kampımızı anlatan video gösterimi eklemeyi düşünüyoruz. Buna ek olarak, aramızda müzik yapan arkadaşlar kamp standına canlılık katacaklar. Ve 28 Temmuz Pazar günü kamp öncesi pikniği düzenleyeceğiz. Bu piknikle hem birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulacak hem de fikir paylaşımında bulunabileceğiz. Bir kez daha “Ağacıma, yaşantıma dokunma!” demek için dostların arasında, güneşin sofrasında olacağız!

ANILARI TAZE TUTMAK İÇİN

Bu arada unutmadan söyleyelim! Kartallı gençler kampa nasıl hazırlanmış? Stand başında neler yaşamışlar, nelere gülmüşler? Hepsini ilerleyen senelerde kampa gitmeden önce okuyup anıları taze tutmak adına ‘Kartal Kamp Günlüğü’nde
toplayacağız.

Son olarak, bizlere milyonlarca güzellik katacak atölyeler, paneller dolu kardeşlik kokan kampı iple çekiyoruz! Bilginize.


İLK GÜN DE AĞLADIM SON GÜN DE

ŞU ana kadar, daha önce kampa katılan ve henüz hiç katılmamış arkadaşlar olarak bir toplantı yaptık. Deneyimlerimizi ve meraklarımızı paylaştık. Atölyelerin, panellerin, konserlerin nasıl olduğunu konuştuk. Neredeyse deniz ve kumu unutacaktık! Daha sonra, kampla ilgili bir video izledik hep beraber. Toplantıda bir arkadaşımızın söylediği şey ise kampın kardeşlik atmosferini özetleyici nitelikteydi: “Geçen sene kampın ilk gününde kimseyi tanımadığım için oturup ağlamıştım. Eve gitmek istiyordum. Ancak, kampın son günü de ağladım, çünkü orada kalmak istiyordum. Daha önce tanımadığım o insanlarla sanki yıllardır dost, kardeş gibi olmuştuk.”

ÖNCEKİ HABER

Sima xer ame

SONRAKİ HABER

Mısır'ın 3. yolu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...