24 Temmuz 2013 15:08

Derry sürpriz peşinde

TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında sahaya tur için çıkıyor. Avni Aker’de 4-2 kazandığı maçın ardından Kuzey İrlanda’da Derry City ile karşılaşacak olan Trabzonspor Didier Zokora, Emerson, Marek Cech, Marc Janko, Sol Bamba, Batuhan Karadeniz, Beşiktaş’la anlaşan Tolga Zengin ve Kayseri Erciyesspor&

Derry sürpriz peşinde
Paylaş

TRABZONSPOR, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında sahaya tur için çıkıyor. Avni Aker’de 4-2 kazandığı maçın ardından Kuzey İrlanda’da Derry City ile karşılaşacak olan Trabzonspor Didier Zokora, Emerson, Marek Cech, Marc Janko, Sol Bamba, Batuhan Karadeniz, Beşiktaş’la anlaşan Tolga Zengin ve Kayseri Erciyesspor’la görüşen Yasin Öztekin’den yoksun olarak sahaya çıkacak.
Derry City’nin golcüsü David McDaid maç öncesi yaptığı açıklamada savaşmaya hazır olduklarını belirtti. Belfast Telegraph gazetesinin “Trabzon’un milyoner futbolcularına uyarı” başlığıyla verdiği açıklamada, ilk maçta da gol atan McDaid, “Hücumda çok iyiler, üst seviyede oyuncuları var. Ancak henüz sezonları başlamadı. Kondisyon olarak iyi bir durumda değiller ve bu da rövanşta bir faktör olabilir” dedi. Gazetenin haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın “Olağanüstü şeyler olmazsa turu geçeceğiz” şeklindeki açıklamaları da Derry City’li oyuncular için bir motivasyon kaynağı olacak.
The Brandywell Stadyumu’nda oynanacak maç Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak. Maçı İsveç’ten Michael Lerjeus yönetecek.
Bordo-mavililer bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 98 maçın 34’ünü kazanıp, 26’sında berabere kalırken, 38 maçta yenildi. Bugüne kadar rakip fileleri 126 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 141 gol gördü.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kampa hazırlanan çapulcular

SONRAKİ HABER

'Kral'ın ismi için bahisler açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...