17 Mayıs 2011 07:59

Polis panzeri motosiklete çarptı: 2 yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde aşırı hız yapan akrep tipi zırhlı araç motosiklete çarptı. Çarpma sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Dün gece Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında yaşamını yitiren HPG’lilerden Hanifi Aydın’ın cenazesinin karşılanmasından sonra ilçe geneline yayılan olaylar sıras

Polis panzeri motosiklete çarptı: 2 yaralı
Paylaş

Şırnak’ın Cizre ilçesinde aşırı hız yapan akrep tipi zırhlı araç motosiklete çarptı. Çarpma sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Dün gece Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında yaşamını yitiren HPG’lilerden Hanifi Aydın’ın cenazesinin karşılanmasından sonra ilçe geneline yayılan olaylar sırasında yoldan hızla geçen akrep tipi polis panzeri bir motosiklete çarptı. Aşırı hız yaptığı iddia edilen polis panzerinin motosiklete çarpması sonucu Mustafa Çakır ve Serdar Güven adlı yurttaşlar yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Çakır’ın (28) sağ bacağının 6 yerden kırıldığı öğrenildi. Cizre Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Çakır, Diyarbakır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan diğer yaralı Serdar Güven’in ise beyin sarsıntısı geçirdiği ve sürekli kustuğu bildirildi. Güven’in Cizre Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Polisin kaza ile ilgili rapor tutmadığı ve ‘Motosikleti kullananlar sarhoş gibiydi’ dediği iddia edildi. (ŞIRNAK)

ÖNCEKİ HABER

YAKAYDER üyeleri Taksim’de yürüyecek

SONRAKİ HABER

Askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...