17 Mayıs 2011 07:57

YAKAYDER üyeleri Taksim’de yürüyecek

Yakınlarını Kaybedenler Derneği (YAKAYDER), Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası nedeniyle düzenleyeceği yürüyüşe ilişkin katılım çağrısı yaptı.YAKAYDER üyeleri, 17-31 Mayıs Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası ve Mayıs şehitlerini anma için bugün Galatasaray Meydan'ından Taksim Mey

YAKAYDER üyeleri Taksim’de yürüyecek
Paylaş

Yakınlarını Kaybedenler Derneği (YAKAYDER), Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası nedeniyle düzenleyeceği yürüyüşe ilişkin katılım çağrısı yaptı.

YAKAYDER üyeleri, 17-31 Mayıs Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası ve Mayıs şehitlerini anma için bugün Galatasaray Meydan'ından Taksim Meydanı'na yürüyecek. Yürüyüşe ilişkin katılım çağrısı yapan dernek yöneticisi Kemal Aydın, “Bütün kayıp yakınları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri yanı sıra sol çevreleri de adalet için yarın orada olmasını bekliyoruz” dedi. Yapacakları kitlesel yürüyüşte aynı zamanda kayıplara neden olan savaşın pratik ifadesi olan askeri operasyonları da kınayacaklarını belirten Aydın, “Operasyonlar durdurulmadıkça, barış i ve huzur olmadıkça bu ülkede demokrasi de gelişmez” diye konuştu. Aydın, bugün saat 13.30'da Galatasaray Meydan'ında önünde toplanarak Taksim Meydan'ına yürüyeceklerini söyledi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Güneş gidiyor sağanak yağış geliyor

SONRAKİ HABER

Polis panzeri motosiklete çarptı: 2 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...