24 Temmuz 2013 13:11

Sendikal Güç Birliğinden İSDEMİR ve MMK grevine destek

Sendikal Güç Birliği Platformu Dönem Sözcüsü Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın yaptığı yazılı açıklama ile Çelik-İş Sendikasının İSDEMİR ve MMK Metalürji Sanayi’deki grevlerini desteklediklerini belirtti.Çaykur ve THY grevlerinde olduğu gibi devlet eliyle grev kırıcılığı yapılan bir d&oum

Sendikal Güç Birliğinden İSDEMİR ve MMK grevine destek
Paylaş

Sendikal Güç Birliği Platformu Dönem Sözcüsü Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın yaptığı yazılı açıklama ile Çelik-İş Sendikasının İSDEMİR ve MMK Metalürji Sanayi’deki grevlerini desteklediklerini belirtti.

Çaykur ve THY grevlerinde olduğu gibi devlet eliyle grev kırıcılığı yapılan bir dönemde İSDEMİR ve MMK işçilerinin direnişini anlamlı bulduklarını belirtilen Öztaşkın, “Bu direnişlerin işçilerden aldığımız güvenle Türkiye işçi hareketlerine yeni kazanımlar sağlayacağına kuşkusuz bir biçimde inandığımızı ifade etmek isteriz” dedi.

Grevleri birçok siyasi parti, kitle örgütü ve sendikaların desteklediğini vurgulayan Öztaşkın “Bu desteği giderek büyütmek, haksızlığa karşı daha da güçlü olmak adına Sendikal Güç Birliği Platformu olarak her türlü destek ve dayanışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” diye belirtti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

BDP iletişim fakültesi mağdurlarını Meclis'e taşıdı

SONRAKİ HABER

Serêkaniyê'de 4 ayrı yerde patlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...