23 Temmuz 2013 14:38

Tom ve Jerry gibiler

FENERBAHÇE ve Trabzonsporlu yöneticilerin ağız dalaşı devam ediyor. Sezon öncesi gerginliği artıran açıklamalara her gün bir yenisi ekleniyor.Kulüpler Birliği toplantısına Fenerbahçe’nin katılmaması ve yerine Kayserispor’un vekalet etmesiyle yeniden alevlenen tartışmalara ilişkin Fenerbahçe bir açıklama yaptı

Tom ve Jerry gibiler
Paylaş

FENERBAHÇE ve Trabzonsporlu yöneticilerin ağız dalaşı devam ediyor. Sezon öncesi gerginliği artıran açıklamalara her gün bir yenisi ekleniyor.
Kulüpler Birliği toplantısına Fenerbahçe’nin katılmaması ve yerine Kayserispor’un vekalet etmesiyle yeniden alevlenen tartışmalara ilişkin Fenerbahçe bir açıklama yaptı. ‘Zorunlu açıklama’ başlığıyla yayınlanan açıklamada “Kısa süreli Trabzon başkanının ‘Seni gömecek yer bulamam’ gibi sporun zeki, çevik ve ahlaki önemine hitap eden söylemleri, Fenerbahçe Başkanı’nı ve yöneticilerini yasadışı örgüt kurmak ve üye olmakla yargılayan emniyet, savcı ve mahkemeler için de ayrıca esin kaynağı oluşturacak niteliktedir. Kişilerin geçici, camiaların kalıcı olduğundan hareketle bu beyanların camiaları bağlamadığına yürekten inanmakla birlikte bu vesile ile saygın Trabzon camiasına bir kez daha sabır dilemekteyiz” ifadeleri konuldu. Bunun bu konuda yapılan son açıklama olduğu vurgulandı.
Bu açıklamaya yanıt gecikmedi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Mahkeme kararıyla başkanlığı alınan ve kongre yapmak şartı konularak, geçici süre ile başkanlık koltuğuna oturan bir kişinin ciddiyetinden şüphe edilmeli. Bugüne kadar, gerek ulusal ve uluslararası spor yargısında gerekse adli yargı tarafından suçları tespit edilmiş kişiler, görev süresi boyunca Türk futboluna kabus gibi çökmüştür. Üslup konusunda ders alacağımız son birim olan ‘Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı’ umarım bu mesnetsiz ifadelerini UEFA süreci tamamlandıktan sonra da ifade edebilecek bir mecra bulur” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bilic: Favori değiliz ama...

SONRAKİ HABER

7 hektar orman kül oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...