16 Mayıs 2011 18:19

IMF başkanı Kahn 'tacizden' tutuklandı

Cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, bir sonraki duruşmaya kadar tutuklanarak cezaevine gönderildi.Cinsel taciz iddiasıyla New York'ta gözaltına alınan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, ABD'nin New York kentinde ilk kez hakim karşısına çıktı. İddia makamı, IMF Başkanının tutukluluk halini

IMF başkanı Kahn 'tacizden' tutuklandı
Paylaş

Cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alınan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, bir sonraki duruşmaya kadar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel taciz iddiasıyla New York'ta gözaltına alınan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn, ABD'nin New York kentinde ilk kez hakim karşısına çıktı. İddia makamı, IMF Başkanının tutukluluk halinin devamını isterken, savunma kefalet ücreti olarak 1 milyon dolar önerdi.
Hakim ise, savunmanın talebini reddetti ve Dominique Strauss-Kahn'ın bir sonraki duruşmaya kadar cezaevine gönderilmesi talimatını verdi.

Kahn'ın bir sonraki duruşmanın tarihi de 20 Mayıs olarak belirlendi. Strauss-Kahn'ın avukatı, müvekkilinin hakkındaki suçlamaları reddettiğini açıkladı. IMF başkanı, kaldığı oteldeki bir kadın görevliye tecavüze kalkışmakla suçlanıyor. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

AKP’NİN SEÇİMİ

SONRAKİ HABER

AKP'ye göre 'Dilovası zehir saçıyor' demek suç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...