21 Temmuz 2013 15:58

Yüzmede ilk altın Anderson’a

2013 Dünya Yüzme Şampiyonası, Barcelona’da başladı. İlk altın madalyayı 5 kilometrede ABD’li Haley Anderson 56 dakika 34.4 saniyelik derecesiyle kazandı. İkinci ise Brezilyalı Poliana Okimoto-Cintra oldu. Anderson yarış sonrası yaptığı açıklamada “Yarış çok iyiydi ve kazanmak benim için bir onurdu. Bu benim ilk dünya şamp

Yüzmede ilk altın Anderson’a
Paylaş

2013 Dünya Yüzme Şampiyonası, Barcelona’da başladı. İlk altın madalyayı 5 kilometrede ABD’li Haley Anderson 56 dakika 34.4 saniyelik derecesiyle kazandı. İkinci ise Brezilyalı Poliana Okimoto-Cintra oldu. Anderson yarış sonrası yaptığı açıklamada “Yarış çok iyiydi ve kazanmak benim için bir onurdu. Bu benim ilk dünya şampiyonluğum” ifadelerini kullandı.
Erkekler 5 kilometrede ise Tunuslu Ous Mellouli, 53 dakika 30.4 saniyelik derecesiyle birinci geldi. Kanadalı Eric Hedlin ikinci, Alman Thomas Lurz üçüncü oldu.
Şampiyonada 3 metre senkronize tramplenle atlamada ilk altın madalyalar Çinli Shi Tingmao ve Wu Minxia’ya gitti. İtalyan çift Tania Cagnotto ve Francesca Dallape, ikinci, Kanadalı Pamela Ware ve Jennifer Abel ise üçüncü oldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Salzburg harika başladı

SONRAKİ HABER

Rieti'de Ali Kaya fırtınası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...