20 Temmuz 2013 16:24

Tito’ya kanser engeli

GEÇTİĞİMİZ sezon Barcelona’da Josep Guardiola’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Tito Vilanova, kansere karşı verdiği mücadele sebebiyle görevine devam edemeyeceğini açıkladı. Vilanova’nın tedavisinin daha verimli devam edebilmesi için bu kararın alındığı bildirildi.Geride bıraktığımız yılın Aral

Tito’ya kanser engeli
Paylaş

GEÇTİĞİMİZ sezon Barcelona’da Josep Guardiola’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Tito Vilanova, kansere karşı verdiği mücadele sebebiyle görevine devam edemeyeceğini açıkladı. Vilanova’nın tedavisinin daha verimli devam edebilmesi için bu kararın alındığı bildirildi.
Geride bıraktığımız yılın Aralık ayında gırtlak kanseri sebebiyle görevine 3 aylık bir ara veren 44 yaşındaki Katalan teknik adam, buna rağmen takımını La Liga şampiyonluğuna taşımıştı. Futbola Barcelona B takımında başlayan Vilanova, 2007’den bu yana Barcelona’nın teknik kadrosunda yer alıyordu.
Barcelona’nın yeni teknik direktörünü kısa bir süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Adaylar arasında Manchester City’den Manuel Pellegrini, Celta Vigo’dan eski Barcelona oyuncusu Luis Enrique ve Athletic Bilbao’nun yeni hocası Ernesto Valverde’nin olduğu öne sürülüyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Monaco’da tarihi 1500 metre

SONRAKİ HABER

Maraş’ta bilet fiyatı protestosu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa