17 Temmuz 2013 15:45

Zabıta’nın hızına bak!

Gezi parkı direnişiyle ilgili Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği adına düzenlenen basın açıklamasını okuyan BEYDER Başkanının mekanı açıklamadan 1 saat sonra mühürlendi.Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği Başkanı Tarkan Konar’ın sahibi olduğu kafe-bar belediye tarafından, encümen kararıyla 3 günlüğüne kapatıldı.

Zabıta’nın hızına bak!
Paylaş

Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği Başkanı Tarkan Konar’ın sahibi olduğu kafe-bar belediye tarafından, encümen kararıyla 3 günlüğüne kapatıldı.

Konar, dernek adına yaptığı açıklamada, pazartesi günü, esnaf adına açıklama yapanlar için “Buradan esnaf adına söz söyleyenleri Beyoğlu’da tanıyan bir esnafa bile rastlamadığımızı belirtmek isteriz” demişti.

Konar açıklamasında, Beyoğlu esnafının Gezi eylemcileri yüzünden değil polis saldırıları nedeniyle zor durumda olduğunu da dile getirmiş, eylemcilerle esnafın karşı karşıya getirilmesine izin vermeyeceklerini söylemişti.

Kapatma kararının ardından Konar’ın mekanının camına; “Cuma günü saat 17.00’ye kadar Beyoğlu Belediyesi tarafından Kapatıldık. Cuma günü buluşmak dileği ile” yazısı asıldı.

EYLEM ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Kapatma kararının Beyoğlu esnafının pazar günü yapacağı eylem öncesine denk gelmesi de dikkat çekti. Esnaflar pazar günü yarın ikinci yılına girecek işyerlerinin önüne masa ve sandalye konulması yasağını protesto edecekti.
(İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor sezonu açıyor

SONRAKİ HABER

Ordu’da yağış sonrası su baskını yaşandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...