15 Temmuz 2013 16:13

STV seyircisine kırmızı et zulmü!

RAMAZANla birlikte yoğunlaşan dini programların yanı sıra gündüz kuşağındaki kadın programları da iftar ve sahur sofrasını zengileştirme amaçlı bir içerik kazandı. Ancak STV’nin bu kuşaktaki çok izlenen yapımlarından Yeşil Elma eşine Flash TV ya da Beyaz TV’de bile rastlanmayacak bir özensizlik örneğiyle gündemde.

STV seyircisine kırmızı et zulmü!
Paylaş

Programda ev hanımlarına yemek tarifleri sunulurken stüdyo ise bir mutfak gibi dekore ediliyor. Ancak STV’nin Yeşil Elma için hazırladığı stüdyo herhangi bir kasap vitrinini aratmadı. Programın yayınlandığı saatler itibariyle oruçlu olan STV izleyenleri kilolarca çiğ etin yığılı olduğu masa karşısında muhtemelen çok zor anlar yaşadılar. STV, efektlerini unuttuğu dizilerdeki teknik zayıflıklarından sonra bu kez daha önemli bir zaafını gösterdi ve ne kadar incelikten yoksun olduğunu da açık etti.

YIĞIN YIĞIN ET

Adeta bir et reyonu şeklinde düzenlenen stüdyosuyla pes dedirten STV sadece televizyonculuk kültürü, estetik duyarlılığı, ekran adabı açısından değil kendi seyircisiyle kurduğu bağın hakikati açısından da es geçilmeyecek bir gafa imza atmış oldu. Kanalın ve programın seyirci kitlesinde dini hasassiyetleri güçlü ama alım gücü zayıf bir profil ağır basıyor. Bu kasap reyonu twitter’da “Kırmızı etin gerçek anlamda pahalı olduğu bir ülkede kasap vitrini şeklinde düzenlenmiş stüdyolar kuruyorsanız kendi seyirciniz ile aranızdaki mesafe hayli açılmış demektir.” yorumlarına neden oldu.(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Siirt savcısı, Çekin’in tutuklanmasını istedi

SONRAKİ HABER

Nakış işçisinin kazanımı çalınmak isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...