15 Temmuz 2013 16:09

Öcalan'a doktor talebine yanıt gelmedi!

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın bağımsız bir doktor heyeti tarafından kontrol edilmesine ilişkin yapılan başvurulara, Adalet Bakanlığından yanıt gelmedi.Öcalan’ın sağlık sorunları nedeniyle İmralı’ya bağımsız bir doktor heyeti gelmesini talep etmesinin ardından Türk Tabipleri Birliği 8 Temmuz’da Adalet Bakanlığına başvurarak, İ

Öcalan'a doktor talebine yanıt gelmedi!
Paylaş

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın bağımsız bir doktor heyeti tarafından kontrol edilmesine ilişkin yapılan başvurulara, Adalet Bakanlığından yanıt gelmedi.
Öcalan’ın sağlık sorunları nedeniyle İmralı’ya bağımsız bir doktor heyeti gelmesini talep etmesinin ardından Türk Tabipleri Birliği 8 Temmuz’da Adalet Bakanlığına başvurarak, İmralı Adası’na bir heyet göndermek istediğini belirtmişti. TTB Genel Sekreteri Beyazıt İlhan, taleplerine henüz yanıt gelmediğini söyledi. İlhan, Bakanlıktan olumlu cevap beklediklerini ve en kısa zamanda İmralı Adası’na gitmek istediklerini söyleyen İlhan, “Kamuoyunun talebi de bu yönde” dedi.
DTK Sağlık Meclisi de bir doktor heyetinin İmralı Adası’na gitmesi için 10 Temmuz’da Adalet Bakanlığına başvurmuştu. Bu başvuruya da henüz bir yanıt gelmedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sabah, Tekelioğlu’yu da kovdu

SONRAKİ HABER

Kürtçe eğitim atağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...