11 Temmuz 2013 11:15

Akif Beki yine ödüllendirildi

BAŞBAKAN Erdoğan’a danışman olmak için 24’ün Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrılan Yiğit Bulut’un koltuğuna Akif Beki’nin oturacağı iddia edildi.Medyaradar’ın haberine göre, bilindiği gibi 24 Tv’nin eski Genel Yayın Yönetmeni olan Akif Beki, Demirören Medya Grubu’nun başına geçmek için kana

Akif Beki yine ödüllendirildi
Paylaş

BAŞBAKAN Erdoğan’a danışman olmak için 24’ün Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrılan Yiğit Bulut’un koltuğuna Akif Beki’nin oturacağı iddia edildi.
Medyaradar’ın haberine göre, bilindiği gibi 24 Tv’nin eski Genel Yayın Yönetmeni olan Akif Beki, Demirören Medya Grubu’nun başına geçmek için kanaldan ayrılmıştı.
Milliyet ve Vatan’da beklenen gelişme olmayınca Akif Beki, CNN Türk’te yayınlanan Medya Mahallesi’nde Ayşenur Arslan’ın partneri olmuştu. Ancak ikilinin arasında çıkan anlaşmazlıklar sonucu Medya Mahallesi yayından kaldırılmıştı. Akif Beki bir süredir CNN Türk’te Aslı Aydıntaşbaş ile birlikte “Karşı Gündem” programını yapıyordu.  Yeniden medyada yöneticilik yapmak isteyen Akif Beki’ye eski kanalından teklif geldiği ve Beki’nin de kabul ettiği kulislerde konuşuluyor.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TGC: Polis şiddeti artık sınır tanımıyor

SONRAKİ HABER

TGS 61 yaşında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa