11 Temmuz 2013 11:14

+1 TV’de Gezi istifaları

BANU Güven, Ece Temelkuran, Haluk Şahin, Mustafa Hoş, Özlem Gürses ve Uğur Dündar + 1 kanalından ayrıldı. Dündar editoryal bağımsızlığın tehlike girdi ve haberlere müdahale edildiği için ekip olarak ayrıldıklarını ifade etti.Halk TV’ye konuşan Dündar “Tuncay Mollaveisoğlu’nun onur kırıcı iki satır yazıyla g&o

+1 TV’de Gezi istifaları
Paylaş

BANU Güven, Ece Temelkuran, Haluk Şahin, Mustafa Hoş, Özlem Gürses ve Uğur Dündar + 1 kanalından ayrıldı. Dündar editoryal bağımsızlığın tehlike girdi ve haberlere müdahale edildiği için ekip olarak ayrıldıklarını ifade etti.
Halk TV’ye konuşan Dündar “Tuncay Mollaveisoğlu’nun onur kırıcı iki satır yazıyla görevden alınması üzerine ekip olarak kanaldan ayrılma kararı verdiklerini” söyleyerek, editoryal bağımsızlıklarına müdahaleyi kabul etmediklerini ifade etti.
“Haber merkezine müdahaleyi kabul etmeyiz. Gazeteciler editoryal bağımsızlığa müdahale söz konusu olduğunda toplu şekilde istifayı gündeme getirebilirler. Özgürce haber yapamayacaksak niye burada olalım? Türkiye’de Artı 1 TV gibi birçok kanal var. Umarız bu yaşananlar diğer kanallara da örnek olur. Bu durumu kendileri tercih etti. Hepsine başarılar diliyoruz.” dedi.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya’da sermaye lobisi devrede

SONRAKİ HABER

TGC: Polis şiddeti artık sınır tanımıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...