11 Temmuz 2013 10:45

AKP il başkanından gazetecilere: Eylemi bırakın namaz kılın

İstanbul'da gazeteciler sansür ve polis şiddetine karşı Galatasaray'dan Taksim'e yürüyecek. Bu yürüyüş ile ilgili Twitter'dan çağrı yapan Türkiye Gazeteciler Sendikası'nın mesajlarının altına AKP'li bir isim dadandı, TGS tarafından her atılan mesajın altına yorum yazıp gazetecilere, 'bırakın eylemi namaz k

AKP il başkanından gazetecilere: Eylemi bırakın namaz kılın
Paylaş

İstanbul'da gazeteciler sansür ve polis şiddetine karşı Galatasaray'dan Taksim'e yürüyecek. Bu yürüyüş ile ilgili Twitter'dan çağrı yapan Türkiye Gazeteciler Sendikası'nın mesajlarının altına AKP'li bir isim dadandı, TGS tarafından her atılan mesajın altına yorum yazıp gazetecilere, 'bırakın eylemi namaz kılın' çağrısı yaptı. 

Yarın saat 19.00'da Galatasaray Meydanı'nda buluşarak Taksim'e yürüyecek olan gazeteciler, sansür ve gazetecilere yönelik polis şiddetini protesto edecek. TGS Twitter hesabından "Sansür ve polis şiddetine karşı Galatasaray'dan Taksim'e yürüyoruz. Cuma, 19.00." diyerek yaptığı çağrıya AKP Erzincan İl Başkan Yardımcısı Mutlu Murat İkinciden ilginç öneriler geldi. İkinci'nin mesajları şöyle: " Ramazanda ara verseniz. Hem oruç tutup hem eylem yapmak zor olur. Hani iftarı da Taksimde yapıyodunuzya :) ", " bu çabalar bu güne kadar hiç bir şey kazandırmadı, kazandırmayacak", " orucunuzu tutp namazınızı kılın da bu dünyada yandınız, ahiretinizi kurtarın en azından". (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kocaeli'de 11 kişi serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

Brezilya’da sermaye lobisi devrede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...