11 Temmuz 2013 09:06

Gazeteciler yarın Taksim'de yürüyecek

Gazeteciler Forumu, Gezi Parkı eylemleri süresince gazetecilere uygulanan polis şiddetine ve medyanın tutumuna karşı yarın protesto yürüyüşü düzenleyecek.Gazeteci Forumu tüm yaşanan hukuksuzluklar ve keyfi uygulamalara, baskılara karşı eylem çağrısı yaptı. 12 Temmuz Cuma günü biraraya gelecek olan gazeteciler "bırak i

Gazeteciler yarın Taksim'de yürüyecek
Paylaş

Gazeteciler Forumu, Gezi Parkı eylemleri süresince gazetecilere uygulanan polis şiddetine ve medyanın tutumuna karşı yarın protesto yürüyüşü düzenleyecek.

Gazeteci Forumu tüm yaşanan hukuksuzluklar ve keyfi uygulamalara, baskılara karşı eylem çağrısı yaptı. 12 Temmuz Cuma günü biraraya gelecek olan gazeteciler "bırak işimi yapayım" diyerek Taksim Meydanı'na yürüyecek.

"Gazeteci Forumu' yaptığı açıklamada "Biz gazeteciler, Gezi direnişi süresince karşılaştığımız şiddet, baskı ve tehditleri; keyfi gözaltılar ve tutuklamaları; işten atmaları; sansür ve otosansürü protesto ediyoruz." denildi.

Gazeteciler yarın saat 19.00'da Galatasaray Lisesi önünde buluşacak ve saat 19.30'da Taksim Meydan’ında basın açıklaması yapacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Özel Harekât Polisi Ayhan Çarkın: Kendimde değildim

SONRAKİ HABER

Direnişte yaşamını yitirenler Gezi'de anılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...