11 Temmuz 2013 04:22

İlk gün kalecilerin!

Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası'nın açılış gününde ev sahibi İsveç iki penaltı kaçırdığı maçta Danimarka'yla 1-1 berabere kalırken, İtalya-Finlandiya maçı golsüz bitti.İsveç'te düzenlenen UEFA Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası'nın ilk maçında İtalya ile Finlandiya karşı karşı

İlk gün kalecilerin!
Paylaş

İsveç'te düzenlenen UEFA Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası'nın ilk maçında İtalya ile Finlandiya karşı karşıya geldi. Halmstad'da oynanan maçta İtalya baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarken Finlandiya kalecisi Korpela'yı geçemedi. Finlandiya ise bir puana razı bir oyun sergiledi.

Turnuvanın resmi açılış maçı olan Göteborg'taki İsveç-Danimarka mücadelesi ise keyifliydi. İlk dakikalarda oyuna hakim olan İsveç, 25'te Knudsen'le gelişen kontratakta gole engel olamadı. On dakika sonra ise Thunebro'nun içeri kestiği serbest vuruşta Fischer altıpas üzerinde şık bir kafa vuruşuyla beraberlik sayısını buldu. İkinci yarıda İsveç, Schelin ve Asllani'yle iki penaltıdan yararlanamazken, kaleci Lykke Petersen iki vuruşta da doğru köşeyi tahmin etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Turnuvada bugün 19.00'da İzlanda-Norveç, 21.30'da ise Almanya-Hollanda maçları var. İki karşılaşma da Eurosport'tan naklen yayınlanacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Soğancı: Torbadan TMMOB çıkmaz!

SONRAKİ HABER

Palalı saldırgan hakkında yakalama kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...