14 Mayıs 2011 11:30

Tuncel’den mücadele çağrısı

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Sebahat Tuncel, halkla buluşmaya devam ediyor. İstanbul Kartal İlçesi Topselvi Mahallesinde, Tuncel için açılan seçim bürosu açılışı halkın büyük katılımıyla yapıldı.Seçim otobüsünün Topselvi Mahallesi

Tuncel’den mücadele çağrısı
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Sebahat Tuncel, halkla buluşmaya devam ediyor. İstanbul Kartal İlçesi Topselvi Mahallesinde, Tuncel için açılan seçim bürosu açılışı halkın büyük katılımıyla yapıldı.

Seçim otobüsünün Topselvi Mahallesi’ne gelmesiyle birlikte halkın coşkusu artı.. BDP ve EMEP yöneticilerinin konuşmaları ardından Sebahat Tuncel konuşma yaptı. Kadınların üzerindeki sömürünün, ucuz iş gücü olarak görüldüğünün ve cins ayrımının yapıldığını belirten Tuncel, kadınların mücadeleye aktif olarak katılması gerektiği çağrısını yaptı. Blokun Türkiye’nin sorunlarına çözüm getirmek için oluşturulduğuna dikkat çeken Tuncel, Kürt sorununun çözümü için Türk ve Kürt işçi emekçilerinin birliğinin oluşturulması gerektiğini söyledi. AKP, CHP ve MHP’nin ülkedeki sorunları çözüme kavuşturamayacağını belirten Tuncel, “Sorunların parlamentoda ses bulması için, çözüm üretilmesi için ve düzen partilerinin halkın çıkarlarına olan yasaları çıkarmasının önüne geçmek için orada halkın sorunlarını çözecek bir anayasanın da oluşturulması tüm bunlara müdahil olmak için parlamentoda yer almak istiyoruz” dedi. Halktan oy istediklerini söyleyen Tuncel, halkın düzen partilerine oy vermemesi gerektiğini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'da 50 bin kişi 'özgürlük' dedi

SONRAKİ HABER

Ulubey halkı HES’i pes ettirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...