08 Temmuz 2013 12:06

Jim Carrey: Bu filmde şiddet var

ABD’li Aktör Jim Carrey  rol aldığı yeni filmi “Göster Gününü 2 / Kick-Ass 2” nin filmin içindeki yoğun şiddetten dolayı tanıtım çalışmalarına katılmayacağını açıkladı. ÜlkesindeYönetmenliğini Jeff Wadlow’un yaptığı filmde önceleri mafyada çalışmış fakat şimdi filmin kah

Jim Carrey: Bu filmde şiddet var
Paylaş

ABD’li Aktör Jim Carrey  rol aldığı yeni filmi “Göster Gününü 2 / Kick-Ass 2” nin filmin içindeki yoğun şiddetten dolayı tanıtım çalışmalarına katılmayacağını açıkladı. Ülkesinde
Yönetmenliğini Jeff Wadlow’un yaptığı filmde önceleri mafyada çalışmış fakat şimdi filmin kahramanları olan Kick-Ass ve Hit-Girl ile ittifak kuran Colonel Stars and Stripes rolünde.
Ulusal Silah Birliği ile mücadele eden Jim Carrey, Connecticut’taki Sandy Hook İlkokulu katliamı ve ülkedeki bireysel silahlanma üzerine eleştirirlerini bir süredir duyuruyordu.
Carrey, kişisel  twitter hesabından “Göster Gününü 2 / Kick-Ass 2” nin tanıtımlarına katılmayacağını yazdı. Filmdeki şiddet seviyesine dikkat çeken aktör, filmden utanmıyorum ama son zamanlarda yaşananlar fikrimi değiştirdi’ dedi.

KENDİ ADALETLERİNİN PEŞİNDEKİ MASKELİLER

Türkiye’de 16 Ağustos’ta vizyona girecek olan film, 2010 yapımı “Kick Ass”in devam filmi niteliğinde. Kick-Ass, Hit Girl ve arkadaşları maskeleri kuşanarak kendi adaletlerini uyguluyor ve suçla savaşıyor. Kahramanların karşısına babasının ölümünün intikamını almayan çalışan Red Mist adlı karakter çıkıyor. Filmde Carrey’nin yanı sıra Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz ve Christopher Mintz-Plasse rol alıyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

New Orleans cazcıları İstanbul’da

SONRAKİ HABER

‘Olmaya bırakılmışlık’ Avesta’dan yayınlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...