06 Temmuz 2013 14:39

Ayda bir-iki defa sinemada!

3 YIL süren ekran yolculuğu geçtiğimiz haftalarda sona eren Behzat Ç. dizisinin devamı niteliğinde çekilen “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” filminin çekimleri devam ederken Başrol Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun açıklamaları dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.Beşikçioğlu twitter sayfasından “Behz

Ayda bir-iki defa sinemada!
Paylaş

Beşikçioğlu twitter sayfasından “Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi sinemada gerekli desteği görürse ayda 1 ya da 2 defa Behzat Ç. dizisi sinemada devam edecek” notu ile dizinin sinemada devam edebileceğini duyurdu.
Beşikçioğlu “Bunu bırakın Türkiye’de dünyada mümkün olmayacağını herkes biliyor! Bariz adam yapımın seyirciyi karşına almama çabası” diyen bir takipçisine de, “olmayacak bir şeyi gündeme getirmezler. Bakalım bizlerde bilemiyoruz bekleyip göreceğiz” cevabını verdi.
Bir başka takipçisinin “Dizinin bir bolümü için sinemaya gitmek tutmaz. Web üzerinden makul bir ücret karşılığı  izlenebilse mesela” sorusuna ise “İnternet olayına sıcak bakılmıyor korsan olaylarından dolayı” karşılığını verdi.
Erdal Beşikçioğlu filmin 1 Kasımda vizyona gireceğini ve kadroya Sadi Celil Cengiz, Tuğrul Tülek, Rıza Kocaoğlu, Tolga Tekin, Sanem Çelik ve Seranay Sarıkaya gibi isimlerin dahil olduğunu da bildirdi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Akşam ve Star’dan aynı manşet

SONRAKİ HABER

Akşam’da bir ayrılık daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...