05 Temmuz 2013 10:46

Kuzguncuk’un Gezi’si: Bağlarbaşı Spor Salonu

İSTANBUL Kuzguncuk da Gezi Forumlarının yapıldığı yerlerden biri. Önceki akşam gerçekleştirilen forumun konusu Bağlarbaşı Spor Salonu’nu oldu. 40 yıllık geçmişi olan spor salonu yerine AVM yapılmak istendiğinin dile getirildiği forumda, buna karşı 5 aydır imza kampanyasının yürütüldüğü hatırlatıldı.Foruma katılanla

Kuzguncuk’un Gezi’si: Bağlarbaşı Spor Salonu
Paylaş

İSTANBUL Kuzguncuk da Gezi Forumlarının yapıldığı yerlerden biri. Önceki akşam gerçekleştirilen forumun konusu Bağlarbaşı Spor Salonu’nu oldu. 40 yıllık geçmişi olan spor salonu yerine AVM yapılmak istendiğinin dile getirildiği forumda, buna karşı 5 aydır imza kampanyasının yürütüldüğü hatırlatıldı.
Foruma katılanlar imza kampanyasının sürmesi gerektiğini kaydeden forum katılımcılar, en kısa zamanda bir yürüyüş yapılması kararını aldı. “Bağlarbaşı Spor Salonu Kapatılamaz” adlı Facebook grubunun kullanılabileceği belirtilen forumda, diğer çevre sorunlarına karşı yapılacak eylemlerle ilgili de bilgi verilerek çağrı yapıldı. 3.Köprüye karşı bir grup bisikletçinin toplanarak pedal eylemi yapacağı dile getirilen forumda, yarın köprüye karşı kitlesel bir eylem yapılacağı bilgisi de verildi. Kuzguncuk Forumu’nun bu eyleme destek vermesi kararı alındı. Forumda eğitim sistemindeki 4+4+4 uygulaması ,SBS sınavlarının kalkması gibi konular da ele alındı. Forum sonunda Kuzguncuk Bostanı’nın kalıcı toplantı yeri olarak belirlenmesi kararı alındı.  (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘2 Süper Film Birden’

SONRAKİ HABER

HDK'den Gezi paneli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa