05 Temmuz 2013 09:10

Yarın Gezi Parkı'na!

Taksim Dayanışması yargı tüm Taksim Projelerini iptal ettiği halde hâlâ halka kapalı tutulan Gezi Parkı için çağrı yaptı. Dayanışma yarın saat 19.00’de parka girecek.Dayanışmanın çağrısı şöyle: “Gezi Parkı’nı halka kapatanlara, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’nı kimliksizleştirme, insansızlaştırma

Yarın Gezi Parkı'na!
Paylaş

Dayanışmanın çağrısı şöyle: “Gezi Parkı’nı halka kapatanlara, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’nı kimliksizleştirme, insansızlaştırma ve betonlaştırma planlarının iptaline yönelik mahkeme kararını elden tebliğ etmeye, parkı yeniden gerçek sahiplerine yani herkese açmaya gidiyoruz. Bizi biz yapan bütün değer ve renklerimizle, sarsılmaz bir sağduyu, direnme gücü, kararlılık ve inanılmaz bir yaratıcılıkla, yaşamın olduğu her alanda hâlâ bir aradayız.

Taleplerimizden ve kazanımlarımızdan vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz.

Kayıplarımızı anmak, taleplerimizi tekrar hatırlatmak ve hâlâ tüm Türkiye’de yaşanan şiddeti kınamak üzere 6 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da mahkemenin gerekçeli kararıyla Taksim’de buluşuyoruz. Yaşasın dayanışmamız… Her yer Taksim her yer direniş…” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Taşeron işçilerin yıllık izin hakkı gaspedilemez’

SONRAKİ HABER

İşçiler eylem yapınca ödeme sözü verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...