03 Temmuz 2013 12:05

Assos’ta Felsefe Yaz Etkinliği’nde Nietzsche

FELSEFE Sanat Bilim Derneği tarafından organize edilmekte olan Assos’ta Felsefe etkinliği yaz dönemi 1-4 Temmuz günleri arasında Assos Terrace Otel’de gerçekleşti. Etkinlik dün tamamlanan sunumların ardından bugün Truva gezisiyle sona eriyor.Felsefe tarihi içinde ve sistematik felsefi yoldan Alman filozof Friedrich Nietzsche üzerine s

Assos’ta Felsefe Yaz Etkinliği’nde Nietzsche
Paylaş

FELSEFE Sanat Bilim Derneği tarafından organize edilmekte olan Assos’ta Felsefe etkinliği yaz dönemi 1-4 Temmuz günleri arasında Assos Terrace Otel’de gerçekleşti. Etkinlik dün tamamlanan sunumların ardından bugün Truva gezisiyle sona eriyor.
Felsefe tarihi içinde ve sistematik felsefi yoldan Alman filozof Friedrich Nietzsche üzerine sunum ve tartışmaların yapıldığı etkinliğe, Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı, “Assos’ta Felsefe” etkinliğinin kurucusu ve direktörü Örsan K. Öymen, felsefe bölümleri öğretim üyeleri New York Üniversitesi’nden John Richardson, Londra Birbeck College’den Kenneth Gemes, Richmond Üniversitesi’nden Gary Shapiro, çevirmen, yazar, felsefeci Oruç Aruoba, merkezi New York’ta olan “The Nietzsche Circle”ın kurucularından Rainer Hanshe katıldılar. Tümü etkinliğe konuşmacı olarak ilk kez katılan konuk felsefeciler Assos’un tarihi ve doğal ortamından, felsefeye olan ilgiden çok etkilendiler. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İzmir Barosundan sosyal medya sansürüne tepki

SONRAKİ HABER

Ümüş Eylül’ün 8’inci sayısı çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...