02 Temmuz 2013 09:20

FIFA’dan bilet fiyatı rötarı

KAMU hizmetlerinin yetersizliği, yolsuzluklar ve 2014 Dünya Kupası ile 2016 Olimpiyatları’na harcanan paralara karşı sokaklara dökülen Brezilya halkının öfkesi devam ediyor. Konfederasyon Kupası boyunca Brezilyalıların hedeflerinden biri de FIFA’ydı. Dünya Kupası için maliyetini halkın karşıladığı masraflar ve kullanışsız stadyuml

FIFA’dan bilet fiyatı rötarı
Paylaş

KAMU hizmetlerinin yetersizliği, yolsuzluklar ve 2014 Dünya Kupası ile 2016 Olimpiyatları’na harcanan paralara karşı sokaklara dökülen Brezilya halkının öfkesi devam ediyor. Konfederasyon Kupası boyunca Brezilyalıların hedeflerinden biri de FIFA’ydı. Dünya Kupası için maliyetini halkın karşıladığı masraflar ve kullanışsız stadyumları gerekçe göstererek FIFA’ya “Dünya Kupası’nın parasını sen öde” diyen Brezilyalılar, FIFA’yı o kadar korkutmuş olmalı ki, 2014’ün bilet fiyatlarının açıklanma tarihi ertelendi. Dün açıklanması gereken bilet fiyatlarının 19 Temmuzdan önce açıklanmayacağı belirtilirken FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, ertelemenin Brezilya’daki tepkilerle ilgisi olmadığını öne sürdü.

BİBER GAZI KARARI

Konfederasyon Kupası sırasında patlak veren eylemler FIFA’yı bir başka önlem almaya daha itti. Buna göre karşılaşmalar sırasında stat dışında yapılacak gösterilere biber gazlı müdahale olması halinde maçlar durdurulabilecek. FIFA, biber gazının stadyum içine ulaşması halinde sporcuların ve seyircilerin bundan kötü etkilenebileceğini bu kararına gerekçe gösterdi. FIFA, sporcu sağlığının birinci öncelikleri olduğunu ifade etti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Wimbledon sürprizlerle sürüyor

SONRAKİ HABER

Paul, Clippers’la anlaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...