01 Temmuz 2013 11:14

Zulme karşı direniş bayrağı

AVCILAR ve Esenyurt halkı da Yeşilkent 2 Temmuz Parkı’ndaki anma etkinliğinde bir araya geldi. Salı Pazarı ve Bereket Pastanesi önünde buluşan kitle sloganlarla parka yürüdü.Saygı duruşuyla başlayan anmada ilk olarak Sivas’ta ve Gezi direnişinde ölenlerin isimleri okundu. Yapılan açıklamada “AKP iktidarı ile baskıcı rej

Zulme karşı direniş bayrağı
Paylaş

AVCILAR ve Esenyurt halkı da Yeşilkent 2 Temmuz Parkı’ndaki anma etkinliğinde bir araya geldi. Salı Pazarı ve Bereket Pastanesi önünde buluşan kitle sloganlarla parka yürüdü.

Saygı duruşuyla başlayan anmada ilk olarak Sivas’ta ve Gezi direnişinde ölenlerin isimleri okundu. Yapılan açıklamada “AKP iktidarı ile baskıcı rejime duyulan öfke, Alevileri de sokağa dökmüştür. Aleviler susmadı, susmayacak. Haklı bir davanın savunucusu olmaya devam edecektir. Bu davada bedel ödedik. 2 Temmuz 1993’te Sivas Madımak Oteli’nde yitirdiğimiz canlarla birlikte Gezi direnişinde yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert ve Ethem Sarısülük’ün zulme karşı direniş bayrağının taşıyıcılarıyız” denildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Aleviler Samsun’da buluştu

SONRAKİ HABER

EMEP: Halk hesabını soracaktır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...