01 Temmuz 2013 09:51

İsmail Sivri ödülleri dağıtıldı

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda 7 gazeteci ödül alırken, İsmail Sivri Meslek Onur Ödülü de Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’e verildi.Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından Kurucu Başkan İsmail Sivri adına bu yıl ikincisi düzenlenen Gazetecilik Yarışması so

İsmail Sivri ödülleri dağıtıldı
Paylaş

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda 7 gazeteci ödül alırken, İsmail Sivri Meslek Onur Ödülü de Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer’e verildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından Kurucu Başkan İsmail Sivri adına bu yıl ikincisi düzenlenen Gazetecilik Yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda gazetecinin katıldığı ve 2012 yılı eserlerinin değerlendirildiği yarışmada 5 dalda 7 gazeteci ödüle layık görüldü. Geçen yıl Hasan Pulur’a verilen “İsmail Sivri Meslek Onur Ödülü”nün bu yılki sahibi ise Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer oldu.

TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, “İsmail Sivri hem İzmir hem de Anadolu’daki gazeteciler için örnek çalışmalar yaptı. Uzun dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Onursal Başkanımız, Türkiye Gazeteciler Federasyonunun da kurucu başkanıydı. Onun adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak bizim görevimiz” dedi.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Baskıya direnmek suçsa, biz de suçluyuz!

SONRAKİ HABER

Hep aynı oyun hep aynı Akit!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...