01 Temmuz 2013 08:20

Atalay’ın BDP endişesi!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, BDP'nin son günlerde yaptığı açıklamaları endişeyle karşıladıklarını söyledi.‘Güç Birliği’ toplantısı için Kırıkkale’ye gelen Atalay, AKP il binasında basının sorularını cevapladı. Beşir Atalay, Lice'de yaşananların üzücü olduğunu ifade ederek, &ldqu

Atalay’ın BDP endişesi!
Paylaş

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, BDP'nin son günlerde yaptığı açıklamaları endişeyle karşıladıklarını söyledi.

‘Güç Birliği’ toplantısı için Kırıkkale’ye gelen Atalay, AKP il binasında basının sorularını cevapladı. Beşir Atalay, Lice'de yaşananların üzücü olduğunu ifade ederek, “Mülkiye müfettişleri gitti. Olayın incelenmesini istiyoruz. Bir yanlış yapan varsa gerekli işlem yapılır. Bunun yanında, Bingöl’de bir uzman çavuşumuz kaçırıldı. Bunları çözüm sürecine yönelik çok ciddi riskler olarak görüyoruz” dedi.

Atalay, “Biz adım adım yapmamız gerekenleri yapıyoruz. BDP ile görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat çözüm sürecini yürütenlerin dikkatli olması gerekir. Biz hükümet olarak samimiyiz”dedi. Türkiye’de yaşanan iç karışıklıklar ile ilgili açıklama yapan Atalay, “dış güçlerin ve Yahudi diasporasının” bu karışıklıkları tetiklediğini ve bu konuda etkin bir şekilde çalıştığını ileri sürdü. (KIRIKKALE)

ÖNCEKİ HABER

Genelkurmaydan EMASYA açıklaması

SONRAKİ HABER

4 ESP'li mahkemeye sevk edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...