28 Haziran 2013 07:37

Taksim Dayanışması sözcüsüne sürgün

Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Koruma Bölge Kurulunda uzman olarak çalışan Taksim Dayanışması Sözcüsü Tayfun Kahraman, geçici olarak bir ay süreyle Antep’te görevlendirildi.Taksim Dayanışması Sözcüsü, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Tayfun Kahraman, uzman olarak çal

Taksim Dayanışması sözcüsüne sürgün
Paylaş

Taksim Dayanışması Sözcüsü, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Tayfun Kahraman, uzman olarak çalıştığı Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Koruma Bölge Kurulundaki görevinden alınarak geçici olarak bir ay süreyle Antep’te görevlendirildi. Görev değişikliği ile ilgili Kahraman’a resmi tebligat yapılmadığı öğrenilirken, Kahraman’ın görev değişikliğini sosyal medya üzerinden de doğruladığı belirtildi. Kahraman’a verilen geçici görevin, Taksim Dayanışmasında aldığı aktif rolden kaynaklı olduğu iddia ediliyor.

Olayı  Twitter’daki hesabından doğrulayan Kahraman, ‘‘Bir ay süreyle Antep’te geçici görevlendirildim. Twitter’a yansıyan haberler doğrudur. Bir ay süreyle Antep’te görev yapacağım’’ diye açıklama yaptı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tencere tava protestosuna ceza!

SONRAKİ HABER

Jumbo'da grev başladı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...