13 Mayıs 2011 11:09

Arkadaşlık teklifine ‘hayır’ dedi öldürüldü!

KIRKLARELİ’nde üniversiteli bir genç kadın, sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı yakalandı, suçunu itiraf etti. Zanlı ifadesinde, “Arkadaşlık teklifimi kabul etmediği için onu öldürdüm” dedi.Katil zanlısı, “Ben ona aşıktım. O beni sevmiyordu. Arkadaşlık teklifimi k

Arkadaşlık teklifine ‘hayır’ dedi öldürüldü!
Paylaş

KIRKLARELİ’nde üniversiteli bir genç kadın, sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı yakalandı, suçunu itiraf etti. Zanlı ifadesinde, “Arkadaşlık teklifimi kabul etmediği için onu öldürdüm” dedi.

Katil zanlısı, “Ben ona aşıktım. O beni sevmiyordu. Arkadaşlık teklifimi kabul etmedi. Sinirlendim öldürdüm” dedi.
Büşra Ceylan, Sivas’tan üniversite eğitimi için Kırklareli’ye gelmişti. Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencisiydi. Akşam arkadaşlarıyla  birlikte üniversitedeki  bahar şenlikleri katılmış evine dönüyordu.

Ancak yolunu Sivas’tan tanıdığı 25 yaşındaki Hasan Akbulut kesti. Akbulut, genç kadına bir kez daha arkadaşlık teklif etti, bir kez daha reddedildi. Ve Kırklareli’ne geldiğinde satın aldığı ekmek bıcağıyla Büşra Ceylan’ı 10 yerinden bıçakladı. Büşra hemen hastaneye kaldırıldı. Ama kurtarılamadı.

Kaçan katil zanlısı otobüs terminalinde yakalandı. Kendini de ayağından bıçaklayan saldırgan hastaneye götürüldü. İfadesinde Büşra Ceylan’ı aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi.

Otopsi işlemlerinin ardından genç kadının cenazesi toprağa verilmek üzere Sivas’a gönderilecek.
(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sincan Organize’de iş cinayetine tepki

SONRAKİ HABER

Peyzaj mimarlarından ‘Biz de varız’ mesajı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...