27 Haziran 2013 11:45

Show TV resmen Ciner’in

REKABET Kurulundan yapılan açıklamada Ciner Görsel Televizyon Prodüksiyon AŞ tarafından, Aks Televizyon Reklamcılık ve Flimcilik AŞ ve Show bağlantılı varlıklara ait hisselerin tamamının devralınması işlemine izin verildiği açıklandı.1 Haziranda Çukurova Grubu ile Ciner Grubu Show TV hisselerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) g&oum

Show TV resmen Ciner’in
Paylaş

REKABET Kurulundan yapılan açıklamada Ciner Görsel Televizyon Prodüksiyon AŞ tarafından, Aks Televizyon Reklamcılık ve Flimcilik AŞ ve Show bağlantılı varlıklara ait hisselerin tamamının devralınması işlemine izin verildiği açıklandı.

1 Haziranda Çukurova Grubu ile Ciner Grubu Show TV hisselerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) gözetiminde, Ciner Grubuna 402 milyon dolara satışı konusunda ön protokol imzalamıştı. İmzaların ardından Show TV Genel Müdürlüğüne Semih Kaya getirilmişti.

Ciner Grubu Show TV devrini tamamlamak için 12 Haziranda Rekabet Kuruluna başvuruda bulunmuştu. Rekabet Kurulunun onayıyla Show TV resmen Ciner Grubu’na geçmiş oldu.

Ciner Yayın Holding bünyesinde Habertürk Gazetesi, Habertürk TV, C Yapım Filimcilik, Bloomberg HT gibi medya kuruluşları bulunuyor. Ciner Holding enerji, madencilik, tekstil, finans, ulaşım ve savunma sanayi sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Öpüşme sahnesine para cezası

SONRAKİ HABER

‘Erdoğan’ın polisi’ Penguen’in kapağında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...