13 Mayıs 2011 10:44

Blok’a her kesimden destek

Seçim çalışmalarını, köyden kente, esnaftan işçiye her alanda ve her kesimde sürdüren Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adayları, Mecliste halkın sesi olmak için bir yandan sorunları dinlerken diğer yandan da projelerini anlatıyor.Dersim’de Blok Adayı Ferhat Tunç, seçim çalışmalarını aralık

Blok’a her kesimden destek
Paylaş

Seçim çalışmalarını, köyden kente, esnaftan işçiye her alanda ve her kesimde sürdüren Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adayları, Mecliste halkın sesi olmak için bir yandan sorunları dinlerken diğer yandan da projelerini anlatıyor.

Dersim’de Blok Adayı Ferhat Tunç, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkeze bağlı, Çiçekli, Truşmek, Payamdüzü köylerini ziyaret eden Tunç, kitlesel bir şekilde karşılandı. Peyamdüzü köyünde halka hitap eden Tunç, devlet partilerin sadaka kültürüne karşı temel hak ve özgürlük talepleriyle kendilerine geldiklerini ifade ederek, AKP ile CHP’nin inkarcı siyasetini eleştirdi. Tunç ziyaretlerin ardından Hemşirelik Haftası nedeniyle Tunceli Devlet Hastanesinde hemşireleri ziyaret ederek karanfil verdi.

Blokun Antep Adayı Akın Birdal, Şahinbey ilçesine bağlı Düztepe Mahallesinde seçim bürosunun açılışı yapıldı. Halka hitap eden Birdal, “Türkiye’nin demokratikleşmesini istiyoruz. Farklı inanç, kültürlerin eşit ve özgür yaşamasını istiyoruz işte bunların hepsi bu Blokta var” dedi.

Bingöl’de Blok Adayı İdris Baluken esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Baluken’e esnaflar, ekonomik büyümenin sanal olduğunu ve gerçekte her geçen gün zarar ettiklerini söyledi. Buket ile İnönü Sokak ve Kültür Caddesi’ndeki esnaflar Baluken’e yoğun ilgi gösterdi. Blokun Adayı Erol Dora’ya seçim bölgesi Mardin’in Derik ilçesinden destek açıklamaları sürüyor. İlçede faaliyet yürüten sendika ve meslek örgütlerinden sonra kanaat önderleri de 12 Haziranda yapılacak olan seçimlerde Erol Dora’yı destekleyeceklerini duyurdu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Iğdır'da provokatif saldırı

SONRAKİ HABER

Hemşireler çözüm istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...