26 Haziran 2013 10:27

İbrahim Kutluay’ın otopsi raporu açıklandı

İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarının ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 55 yaşındaki İbrahim Kutluay’ın ölüm sebebinin kalp krizi olduğu açıklandı.İbrahim Kutluay’ın, 1 Mayıs yürüyüşünde  çıkan arbedede yaralandığı öne sürülmüştü. Kutluay, Alsancak

İbrahim Kutluay’ın otopsi raporu açıklandı
Paylaş

İbrahim Kutluay’ın, 1 Mayıs yürüyüşünde  çıkan arbedede yaralandığı öne sürülmüştü. Kutluay, Alsancak Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından taburcu edildiği evinde fenalaşınca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kutluay, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Bazı gruplar olaya ilişkin Emek Partisi üyelerini suçlamıştı.

BERRİN KUTLUAY: İHMAL VAR; EŞİMİN ÜZERİNDEN PRİM YAPANLARA KIZGINIM

İbrahim Kutluay’ın İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin raporuna göre, Kutluay’ın, kalp ve damar hastalığı sonucu öldüğü tespit edildi.

Raporun çıkmasının ardından vicdanının rahatladığını söyleyen Kutluay’ın eşi Berrin Kutluay, sağlık görevlilerinin de ihmali olduğunu, hukuk mücadelesi başlatacağını belirtti. Eşinin bazı gruplar tarafından ‘devrim şehidi’ gibi lanse edilmesine de tepki gösteren Berrin Kutluay, bu grupların eşinin üzerinden prim yapmasına, nemalanmasına da çok kızgın olduğunu ifade etti. (İzmir/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

İtalya rövanşı istiyor

SONRAKİ HABER

Serbest bırakan da o katil kadar suçlu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa