25 Haziran 2013 16:54

UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ceza

UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından 2+1 yıl, Beşiktaş'a ise bir yıl men cezası verdi.UEFA Disiplin Kurulu'nun şike soruşturmasıyla ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş için verdiği kararlar açıklandı. Kurul, Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından 2+1 yıl men cezası verdi. Artı bir yılın para cezasına çe

UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ceza
Paylaş


UEFA Disiplin Kurulu'nun şike soruşturmasıyla ilgili Fenerbahçe ve Beşiktaş için verdiği kararlar açıklandı. Kurul, Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından 2+1 yıl men cezası verdi. Artı bir yılın para cezasına çevrilebileceği öğrenildi. Kararın onanması halinde Fenerbahçe 2 yıl Avrupa'da mücadele edemeyecek. Sarı-lacivertli kulüp, 3 gün içinde Tahkim Kurulu'na itirazda bulunabilecek.

Aynı nedenle Beşiktaş hakkında açılan soruşturmada siyah-beyazlı ekibe, Avrupa kupalarından bir yıl men cezası verildi. Dönemin teknik direktörü Tayfur Havutçu ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı hakkındaki nihai karar için ise ek raporun bekleneceği bildirildi. Beşiktaş da 3 gün içinde Tahkim Kurulu'na giderek, kararın ertelenmesini talep edebilecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Ethem'in katili cezalandırılsın’

SONRAKİ HABER

Tüzel: Başbakan şiddetin azmettiricisidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...