24 Haziran 2013 12:32

Eşi tarafından katledilen Doğan'ın cenazesi bulundu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Barış Mahallesi'nde ikamet eden ve iki gün önce eşi tarafından katledildikten sonra Üçmuratlar Köyü arazisinde gömülen Dilan Doğan'ın cenazesi bulundu. Dere yatağına, eşini ve suç aleti bıçağı gömen Selçuk Doğan, 21 Haziran Cuma günü sıralarında D

Eşi tarafından katledilen Doğan'ın cenazesi bulundu
Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Barış Mahallesi'nde ikamet eden ve iki gün önce eşi tarafından katledildikten sonra Üçmuratlar Köyü arazisinde gömülen Dilan Doğan'ın cenazesi bulundu. Dere yatağına, eşini ve suç aleti bıçağı gömen Selçuk Doğan, 21 Haziran Cuma günü sıralarında Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşini öldürdüğünü itiraf ederek, emniyete teslim olmuştu. Eşinin cesedini ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Bulakbaşı Köyü arazisine gömdüğünü bildiren Doğan, önce cesedin yerini hatırlamadığını öne sürerek, ertesi gün eşini gömdüğü Üçmuratlar Köyü yakınlarındaki dere yatağını hatırlayarak polise gösterdi. Doğan'ın cenazesini gömüldüğü yerden çıkarıldı ve otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Selçuk Doğan'ın ifadesi üzerine baba Mehmet Salih Doğan (60), anne Zahide Doğan (54) ve ağabey Sebih Doğan (25) gözaltına alındı. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede anne Zahide Doğan serbest bırakılırken, cinayeti işleyen Selçuk Doğan ile cinayete yardım eden babası ve ağabeyi tutukladı.

Öte yandan otopsi işlemleri tamamlanan Dilan Doğan'ın da cenazesi memleketi Doğubayazıt ilçesine getirildi. Dilan Doğan'ın cenazesi bu akşam ilçe mezarlığına defnedilecek. (Ağrı/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Snowden, Ekvador'dan iltica kağıtlarını aldı

SONRAKİ HABER

Daha konsantre daha organize

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...