24 Haziran 2013 10:08

İspanya yarı finalde

KONFEDERASYON Kupası’nın B Grubu maçında İspanya, Nijerya’yı 3-0 yenip yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu.FIFA Konfederasyon Kupası B Grubu’nun üçüncü maçında 6 puanlı lider İspanya, 3 puanla ikinci sıradaki Nijerya ile karşı karşıya geldi. Tempolu bir şekilde başlayan maçın henüz 3. dakikasında İs

İspanya yarı finalde
Paylaş

KONFEDERASYON Kupası’nın B Grubu maçında İspanya, Nijerya’yı 3-0 yenip yarı finalde İtalya’nın rakibi oldu.
FIFA Konfederasyon Kupası B Grubu’nun üçüncü maçında 6 puanlı lider İspanya, 3 puanla ikinci sıradaki Nijerya ile karşı karşıya geldi. Tempolu bir şekilde başlayan maçın henüz 3. dakikasında İspanya golü buldu. Seri paslarla rakip alana giren sarı kırmızılılarda topla buluşan başarılı sol bek Jordi Alba defansın ardından kaleci Vincent Enyeama’yı mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından ilk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına bu skorla gidildi. Maçın son 30 dakikasına girilirken oyuna giren turnuvanın formda ismi Fernando Torres, 62’de kafa vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi. Gol perdesini ise 89’da ilk golün sahibi Jordi Alba kapattı. Bu sonuçla İspanya B Grubu’nu 9 puanla lider kapatıp turnuvanın yarı finalinde İtalya ile eşleşti.
Grubun diğer maçında Uruguay, gol oldu yağdı. İspanya’dan 10 gol yiyen Tahiti, Uruguay’a da direnemedi ve maç 8-0 tamamlandı. Uruguay, yarı finalde Brezilya’ya karşı mücadele verecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yaşamaya Dair son 5 oyun

SONRAKİ HABER

Trabzon’da iki istifa

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa