23 Haziran 2013 11:51

‘Temiz futbol eylemi’

SÜPER Lig’ de, 2010-2011 şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonsporlu taraftarlar, Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde ‘Temiz Futbol Eylemi’ yaptı.Şampiyonluğun ve şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesi yönünde sloganlar atan taraftarlar adına konuşan Fatih Usta, “Üstün gayretleri ile aynı puan ve sade

‘Temiz futbol eylemi’
Paylaş

SÜPER Lig’ de, 2010-2011 şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonsporlu taraftarlar, Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde ‘Temiz Futbol Eylemi’ yaptı.
Şampiyonluğun ve şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesi yönünde sloganlar atan taraftarlar adına konuşan Fatih Usta, “Üstün gayretleri ile aynı puan ve sadece 1 gol averajıyla şampiyonluğumuzu gasp eden emek hırsızları, futbolun Avrupa’daki patronlarına hesap veriyorlar. Hırsızlarla uzun süren mücadelemizin cezalandırma aşamasında son anlara gelmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki hafta UEFA’dan gelecek karar bizleri sevindirecektir. Ancak TFF ile mücadelemiz kupa yerine ulaşıncaya kadar sürecektir. Bu günden itibaren mücadeleyi en üst seviyeye çıkartıp hakkımız teslim edilinceye kadar pes etmeyeceğiz. Unutmayınız Trabzonspor taraftarın kulübüdür. Aşkımız sevdamız, partimiz Trabzonspor’dur. Bu nedenle hiçbir Trabzonsporlunun yönetime veya kötü oynayana kızıp bu sevdayı terk etme lüksü yoktur. İnanıyorum ki; 3 Temmuz’dan bu yana verdiğimiz büyük mücadelenin sonuna yaklaştık. O kupa buraya gelecek ve bizler o kupayı kutlamak için tekrar toplanacağız” dedi. (Trabzon/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Sonuncu LYS yapıldı

SONRAKİ HABER

Hedef: Liderlik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...