12 Mayıs 2011 14:13

Kocaeli Bağımsız Adayı Bingül sendikaları ziyaret etti

Kocaeli'de seçim çalışmalarına devam eden Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Bağımsız Milletvekili Adayı Emrullah Bingül, KESK'e bağlı sendikalar ve dernekleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Kocaeli adayı Emrullah Bingül seçim çalışmalarına sendikaları

Kocaeli Bağımsız Adayı Bingül sendikaları ziyaret etti
Paylaş


Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Kocaeli adayı Emrullah Bingül seçim çalışmalarına sendikaları ziyaret ederek devam ediyor. Bingül, seçim çalışmaları kapsamında KESK'e bağlı Yapı Yol Sen, Emekli Sen ve Eğitim Sen Kocaeli şubelerini ve Görme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

'SİZ BİZİM İÇİN ÜÇÜNCÜ SEÇENEKSİNİZ'

Kurumları BDP Kocaeli İl Başkanı M. Ali Alçınkaya, EMEP Kocaeli İl Başkanı Güner Kizir ve blok bileşenleriyle beraber ziyaret eden Bingül, Gölcük'te kendilerine yönelik yapılan saldırıya ilişkin bilgiler verdi. Sendika ziyaretlerinin ilk durağı olarak Yapı Yol Sen Kocaeli Şube temsilcileri ile görüşen Bingül, Kocaeli'nin işçi ve emekçi kenti olduğunu hatırlatarak, sendikaların iş gücü ve hakların kazanılmasındaki önemine işaret etti. Bingül, "Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku olarak Meclis'te bu gerçeğe dikkat çekeceğiz. Sendikaların, emekçilerin hakkını savunmadaki öneminin arttırmaya yönelik çalışacak ve Meclis ile sendikaların arasında koridor açacağız" dedi. Buradaki ziyaretinin ardından, Tüm-Bel Sen Kocaeli Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Akın Şişman ile görüşen Bingül, burada çay içerek sendikacılarla sohbet etti. Şube Başkanı Akın Şişman ise, "Bu ülkede Kocaeli'nin yeri önemlidir. Siz bizim için üçüncü bir seçenek olacaksınız" dedi. Buradaki ziyaretinin ardından Bingül, Kocaeli Görme Engelliler Derneği'ni beraberindeki heyet ile ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Bingül, "Belki göremiyorsunuz ama bu ülkenin sorunlarını en iyi siz hissediyorsunuz" dedi.

Dernekteki ziyaretinin ardından Bingül ile beraberindekiler ziyaretlerini sona erdirdi. (Kocaeli/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

1 buçuk ayda 2520'den fazla gözaltı

SONRAKİ HABER

Ayrımcılığı meşrulaştırma cumhurbaşkanının görevi değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...