12 Mayıs 2011 11:08

Van’da miting gibi seçim bürosu açılışı

Van’da Emek, Demokrasi ve Özgürlük Blok’u ilk seçim bürosu açılışını yaptı.Ehmedê Xanê parkında açılan seçim bürosu, halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.Daha önce Ehmedê Xanê parkında kurulmuş olan Demokradik Çözüm Çadırlarının ü&c

Van’da miting gibi seçim bürosu açılışı
Paylaş

Ehmedê Xanê parkında açılan seçim bürosu, halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.Daha önce Ehmedê Xanê parkında kurulmuş olan Demokradik Çözüm Çadırlarının üç defa “güvenlik güçleri”tarafından kaldırılmış olması,seçim bürosu’nun burada açılmasına ayrı bir anlam yükledi.

Miting havasında geçen büro açılışında konuşma yapan Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloku Van Bağımsız Milletvekili adayı Aysel Tuğluk, ”Değerlerimiz,tutsaklarımız ve mücadelemiz için sizleri mücadeleye davet ediyorum” dedi.

Özgürlüğün halka ait olacağını söyleyen Tuğluk, mücadelelerinin barış ve kardeşliği özgürleştirme mücadelesi olduğunun altını çizdi. Halkların onurlu yaşaması için yürütülen onurlu mücadelenin parlamentodaki temsilcileri olacaklarını belirten Tuğluk, "Varlığımızı kabul etmeyenlere dur diyeceğiz" dedi. (Van/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Grup Yorum susmayacak’

SONRAKİ HABER

Bozlak: Çözüm ellerimizde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...