12 Mayıs 2011 09:47

Mimar ve mühendislerden mitinge çağrı

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu yaptığı bir basın açıklaması ile 15 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak mitinge çağrı yaptı.İnönü Parkı’nda bir araya gelen TMMOB üyelerine siyasi partiler ve sendikalar destek verdi. TMMOB adına basın açıklamasını okuyan İKK Sekreteri Mustafa Altıokka, AKP hükümetinin ele ge&cc

Mimar ve mühendislerden mitinge çağrı
Paylaş

İnönü Parkı’nda bir araya gelen TMMOB üyelerine siyasi partiler ve sendikalar destek verdi. TMMOB adına basın açıklamasını okuyan İKK Sekreteri Mustafa Altıokka, AKP hükümetinin ele geçirdiği kurumları kendi isteği doğrultusunda kullandığını ifade ederek, ele geçiremediği kurumları ise bertaraf etme çabası içine girdiğine dikkat çekti.

AKP Hükümetinin taraf yapamadığı TMMOB’u bertaraf etmek istediğini söyleyen Altıokka, TMMOB’a bağlı odaların haksız suçlamalara maruz kaldığını dile getirdi. Meslektaşlarını ve meslek odalarının isteklerinin görmezden gelindiğine vurgu yapan Altıokka, siyasi iktidarın taleplerine kör ve sağır olduğunu belirtti. TMMOB’un bu ülkenin değerlerinin sermayeye peşkeş çekilmesine izin vermediğini bundan sonra da vermeyeceğini ifade eden Altıokka, TMMOB’a saldırmanın tarihin hiçbir diliminde mümkün olmadığını bundan sonra da olmayacağını söyledi. ‘Varlığımızı ortadan kaldırmayı amaçlayanlara karşı 15 Mayıs’ta Ankara’da olacaklarını dile getiren Altıokka, Adana halkını mitinge katılmaya davet etti. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

THY Teknik’te grev günü

SONRAKİ HABER

‘Yaşanılmaz bir dünyaya doğru gidiliyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa