18 Haziran 2013 10:34

Akif Beki, 3 dakikada çark etti

ANKARA’da Cumartesi günü AKP tarafından düzenlenen mitingde ellerinde üç hilalli bayraklar taşıyan bir grup pankart açmıştı.CNN Türk’te Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş’ın beraber hazırlayıp sunduğu Karşı Gündem programında bir zamanlar Başbakan Erdoğan’ın basın danışmanlığını da yürüten B

Akif Beki, 3 dakikada çark etti
Paylaş

ANKARA’da Cumartesi günü AKP tarafından düzenlenen mitingde ellerinde üç hilalli bayraklar taşıyan bir grup pankart açmıştı.

CNN Türk’te Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş’ın beraber hazırlayıp sunduğu Karşı Gündem programında bir zamanlar Başbakan Erdoğan’ın basın danışmanlığını da yürüten Beki’nin iddiasını üç dakika sonra reddedip tam aksini savunması herkesi güldürdü. Beki canlı yayında MHP bayrakları taşıyan ve AKP mitingine katılan grubun kim olduğunu “MHP Genel Merkezi ile arası bozuk olan Etimesgut Belediye Başkanı ve ekibinin” desteklediği bir grup olduğunu “Ben de merak ettim, soruşturdum öğrendim” diyerek  açıkladı. Ancak yayın sürerken, yaklaşık 3 dakika sonra rejiden gelen bir uyarı ile Beki bu iddiasından çark etti. “Rejiden bana gelen düzeltmeye göre MHP’li Etimesgut Belediye Başkanı ile Parti Genel Merkezinin arası iyiymiş. Hatta bu seçimlerde de aday gösterilecekmiş” diyen Beki, ilk iddia sanki kendisine ait değilmiş gibi, “Sordum öğrendim” dediği sözlerini bir kalemde siliverdi.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Asparagas Takvim

SONRAKİ HABER

RSF, polise tepki gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...