15 Haziran 2013 05:13

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun iç ve batısında aralıklarla görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Çorlu, Çerkezköy ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey çevrelerinde yerel olarak

Meteoroloji'den yağış uyarısı
Paylaş

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Çorlu, Çerkezköy ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (25)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

ADANA: Parçalı bulutlu. (30)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)

SAMSUN: Parçalı zamanla çok bulutlu. (25)

ERZURUM: Az bulutlu. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (36)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çorlu, Çerkezköy ile Bursa ve Balıkesir'in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Afyon ile öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor.

AKDENİZ: Parçalı zamanla batısının çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, Ankara ile öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusu ile Konya çevrelerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak ile öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Yağışlar, Düzce çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri, gece saatlerinde Gümüşhane ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Mücadeleye devam!

SONRAKİ HABER

İstanbul ayağa kalkınca...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...