14 Haziran 2013 08:07

Sağlıkta şiddette cezalar ertelendi

Antep’te 5 aile hekiminin maruz kaldığı şiddet olayları sonrasında açılan 5 ayrı davada şahıslara para ve hapis cezası verildi.Şahinbey Burç Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimine sözlü hakaret ettiği iddia edilen hasta yakınına, 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlerse 10 ay hapis cezası, Şehitkamil 13 no

Sağlıkta şiddette cezalar ertelendi
Paylaş

Antep’te 5 aile hekiminin maruz kaldığı şiddet olayları sonrasında açılan 5 ayrı davada şahıslara para ve hapis cezası verildi.
Şahinbey Burç Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimine sözlü hakaret ettiği iddia edilen hasta yakınına, 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlerse 10 ay hapis cezası, Şehitkamil 13 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimini kasten yaralama suçundan dolayı hasta yakınına 5 yıl içinde herhangi bir suç daha işlerse 5 ay hapis cezası verildi.

İslahiye 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimine sözlü hakaret eden hasta yakınına 5 yıl içinde herhangi bir suç daha işlerse 7 bin 80 TL para cezası, yine aynı sağlık merkezinde aile hekimine sözlü hakaret eden hasta yakınına 5 yıl içinde herhangi bir suç daha işlerse 2 bin TL para cezasına verildi.

Şahinbey Serinevler Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli aile hekimine sözlü hakaret eden edilen hasta yakınına ise 7 ay hapis cezası verildi. (Antep/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

İsveç sendikalarından Taksim direnişçilerine destek

SONRAKİ HABER

‘Sisli’ hava koşullarında rota değişikliği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...