11 Mayıs 2011 12:19

Blok’un İzmir adayları çalışmaları hızlandırdı

SEÇİM bürosu açılışları, ziyaretler ve üniversite şenliklerine katılan Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun İzmir 1. ve 2. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Tanhan ile Erdal Avcı, öğrencilerden, emekçilerden ve halktan destek sözü aldı.Blok’un İzmir 2. Bölge Adayı Erdal Avcı, Mardin Savurlul

Blok’un İzmir adayları çalışmaları hızlandırdı
Paylaş

SEÇİM bürosu açılışları, ziyaretler ve üniversite şenliklerine katılan Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nun İzmir 1. ve 2. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Tanhan ile Erdal Avcı, öğrencilerden, emekçilerden ve halktan destek sözü aldı.

Blok’un İzmir 2. Bölge Adayı Erdal Avcı, Mardin Savurlular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Avcı’ya BDP Bayraklı ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ziyarette konuşan Avcı, “Topraklarımızı elimizden aldılar. Bizi fakirleştirdiler. Metropollere sürdüler. Bu halk örgütlülüğünü devam ettirdi. Şeyh Sait ve Seyit Rıza isyanları, Denizler, Mahirler, Mazlum Doğanlar, Kemal Pirler’in mücadelelerini biliyoruz. Bizler de onlar gibi boyun eğmeyeceğiz” dedi.

Dün Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde düzenlenen Şerzan Kurt Alternatif Bahar Şenliği’ne katılan Avcı ile 1. Bölge Adayı Mehmet Tanhan, öğrencilerden destek istedi. Avcı şenliğin ardından Eğitim Sen 4 Nolu Şube’yi ziyaret ederek şube yöneticileriyle görüştü. Tanhan dün Buca ve Karabağlar’da da seçim büroları açılışlarını gerçekleştirdi. Açılışlara EMEP, BDP ve ESP yöneticilerinin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

Sorunlarımıza çözüm arıyoruz!

SONRAKİ HABER

Devlet engellilere yönelik sosyal çalışmalar yapmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...