12 Haziran 2013 09:08

Mezun olana da soruşturma

BOLU Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (AİBÜ) bir anma yürüyüşüne katılmayan ve hatta mezun öğrencilere soruşturma açılması dikkat çekti.Bolu’da 3 Mayıs 1998 tarihinde ülkücü bir grup tarafından öldürülen Kenan Mak için yurtsever devrimci öğrenciler, AİBÜ’de 3 Mayıs g&uum

Mezun olana da soruşturma
Paylaş

BOLU Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (AİBÜ) bir anma yürüyüşüne katılmayan ve hatta mezun öğrencilere soruşturma açılması dikkat çekti.
Bolu’da 3 Mayıs 1998 tarihinde ülkücü bir grup tarafından öldürülen Kenan Mak için yurtsever devrimci öğrenciler, AİBÜ’de 3 Mayıs günü bir anma gerçekleştirdi. Üniversite yönetimi ise anmaya katılan 96 öğrenci hakkında soruşturma açarak, savunmalarını istedi. Soruşturmaya ilişkin öğrenciler yaptıkları açıklamada ne açılan soruşturmaların ne de polis baskısı ve şiddetinin kendilerini yıldırmayacaklarını yer vererek, “Bizler haklı bulduğumuz her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dendi.
Öğrenciler soruşturmayı şaşkınlıkla karşılarken, soruşturma açılanlar arasında yürüyüşe katılmayanların ve hatta mezun olan öğrencilerin de bulunması dikkat çekti. (Bolu/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Avukatlar ayakta

SONRAKİ HABER

Mimarlar ABD’ye mutabakatı sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa